tisdag 20 september 2011

För att spinna vidare...

... på lördagens tema, blev det först ett lätt joggingpass på dryga 18 km, o. knappa 1½ timme, i då relativt lugnt tempo (~4.40-nåt) där jag faktiskt lyckades hålla igen för det mesta. En riktigt härlig morgon, med sval väderlek: bara 8 grader vid starten, så det blev långtajts och jacka på. Fast rätt snart värmde det på; säkert 12-13 grader, o. en något svettigare löpare, samtidigt som andra man mötte hade lite mindre på... Får tänka på det nästa gång - var ju faktiskt första gången på 3-4 månader(?) som man var ute i dylikt klimat, men som sagt klart-halvklart o. riktigt gôtt ändå!

Andra halvan av träningsmorgonen-förmiddagen bestod av 75 rätt hårda minuter spinning, med ett gôtt litet gäng på AW. Uppvärmning gick bra, men undrar om de eller jag var tröttast efter ett tag? Nåväl, på slutet samlade vi ihop oss; lyckades (trots lite musikstrul, som vanligt :(! få till en slutspurt o. ett riktigt bra pass  - sen blev det kanonbrunch som frun fixat :))

God middag hos föräldrar, med svärföräldrar var riktigt trevligt, på eftermiddagen/tidiga kvällen också :)
Ett Alsace-Riesling (men vilket?) satt finfint till en glad lax, med kantarellpaj före och citronfromage efter. Hallongräddtårtan till kaffet skojar man inte bort heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar